100% PE božično drevo

100% PE božično drevo

Opis Navdihnjena z zelenimi jezerskimi drevesi, Lake Forest Fir Snap Tree ™ dodaja layback čar na počitnice okrasitev. Z našo ekskluzivno tehnologijo Snap Tree ™, ki združuje božično drevo, je vetrič. Preprosto namestite stojalo, ga nagnite, priključite krošnjo in nastavitev je končana. A ...
PRODUCT DETAILS

Opis

Z jezerom Fir Snap Tree ™, ki je navdihnjena s zelenimi jezerskimi jelkami, dodaja čarobno naravo do okraševanja praznikov. Z našo ekskluzivno tehnologijo Snap Tree ™, ki združuje božično drevo, je vetrič. Preprosto namestite stojalo, ga nagnite, priključite krošnjo in nastavitev je končana. Z vgrajenim pomičnim stojalom lahko z lahkoto poiščete idealno mesto za vaše drevo. Po počitnicah drevo na stojalu shranite s pokončno po meri vrečko za shranjevanje.

Z impresivno 80% listja iz igel Real Feel ™, Lake Forest Fir Snap Tree ™ je eno od naših najbolj realističnih dreves, zaradi česar je brezčasen središče za vse vaše praznične svečanosti. Njegova polna oblika in lepa zelena barva naredijo odlično ozadje za zakladnice. Lake Forest Fir ima tudi naš priročen sistem za hitro osvetljevanje Quick Set ™, ki vključuje vse lahke strune v drevesnem prtljažniku. Svetlobne povezave se med nastavitvijo samodejno izvedejo, zato je samo en vtič, ki ga potrebujete za osvetlitev vašega drevesa.

Poleg običajne možnosti osvetlitve, lepa jezerska gozdna javora ponuja tudi LED luči za spreminjanje barve. Ta možnost omogoča 4 razsvetljave, vse v eno drevo: 1) jasne LED luči, 2) večbarvne LED luči, 3) izmenično od jasne do več, in 4) off. Preboj je, da se ista LED žarnica spremeni iz čiste svetlobe v barvno svetlobo (rumena, rdeča, modra ali zelena), tako da vse drevesne luči ostanejo svetle in svetle.

Ključne funkcije

Vsi modeli:

Ekskluzivna tehnologija Snap Tree ™ za preprosto namestitev in shranjevanje

5-letno listje in 2-letno svetlobno garancijo. Nauči se več

Več kot 80% igel Real-Feel ™ PE za realizem v kombinaciji s PVC igle za polnost

Vrtljiva stojalo Snap Tree ™ z blokirnimi kolesi

Prihaja s pokončno po meri vrečko za shranjevanje; drevesnice na stojnici

Klasična polna oblika in živahen videz

Ognjevarni material

Predhodni modeli:

Tehnologija Quick Set ™ povezuje vse svetlobne nize znotraj drevesnega prtljažnika

Na voljo s svetlečimi ali barvnimi LED lučmi

Vključuje pedal za vklop / izklop stopalk za jasne modele svetlobe in krmilnik napajalnega kabla za LED modele

Worry-Free ™ UL® odobrene luči

Profesionalno narezane luči za skrivanje žic

Če žarnica izgori, ostanejo osvetljene luči

Dodatni žarnice in varovalke vključeni

Hot Tags: 100% pe Božično drevo, Kitajska, proizvajalci, dobavitelji, tovarna, trgovina na debelo, kupujejo, poceni, visoko kakovostne, prodaja, najboljša umetna božična drevesa, resnično videti umetno božično drevo, avtomatsko božično drevo
Sorodni izdelki

Povpraševanje

Quzhou Hanyin darilo predelovalnih
Dodati: No.35, Jiangdong District, Jiangshan City, Zhejiang, Kitajska
Tel:0570-4016861
E-mail: sales001@hanyin-gift.com
Whatsapp: +08618357091335
Mob: +86-18357091335
Skype: andy0305109@hotmail.com
Komunikacije
Bookmark us today!