Bozicno drevo iz stekla

Bozicno drevo iz stekla

Specifikacije za 7,5-stopinjsko drevo: 1) Oblika: polna 2) Osnovna širina: 49 col 3) Premer stojala: 22 col 4) Število nasvetov: 1318
PRODUCT DETAILS

Bozicno drevo iz stekla

Frosted Pine Christmas Tree.jpg


Pregled:

◆ različne velikosti in barve na voljo.

◆ skupaj 1318 nasvetov

◆ bor in pvc vrh, zamrznjen s snegom

◆ Tečajne veje za hitro in preprosto montažo

◆ Namenjen samo notranji uporabi

drevo, kovinsko stojalo vključeno


Podroben del božičnega drevesa Frosted Pine :


Frosted Pine Christmas Tree.jpg


Opis:

Dodajte toplo praznično počutje v svoj dom s čudovitim božičnim drevesom Frosted Pine . To športno obilo nasvetov. Enostaven za montažo s konstrukcijo zgibnih vej, trdne veje tega drevesa enostavno podpirajo božični okraski. Všeč vam bo prostor, ki varčuje s tem slogom snega. Ampak ne skrbite, bo še vedno pritegnila veliko pozornosti v vsaki sobi. Vključen je trden kovinski stojalo. To umetno drevo je bilo zasnovano tako, da traja v prihodnjih letih.

 

Specifikacije za 7,5-stopinjsko drevo:
Oblika: polna
Osnovna širina: 49 cm
Premer stojala: 22 col
Število nasvetov: 1318

 

Ne pozabite na puh!

Preprosto začnite na vrhu in delajte v spiralno gibanje po drevesu. Za najboljše rezultate boste želeli začeti od znotraj in delovati ven, tako da se dotaknete vsake podružnice, jih pozicionirate gor in dol na različne načine, preverite, ali so odprti presledki.

Ko delate v smeri navzdol, bo spiralno gibanje zagotovilo, da ne boste imeli nobenih vrzeli. In z dotikom vsake veje naredite želeni poln, naravni videz.

Upoštevajte, da je veliko naših dreves odposlan s plastično kapico na koncu droga, ki jo je potrebno odstraniti pred montažo.

Novi in ​​ekskluzivni za Hayneedle: drevesni ovratniki! V letošnjem letu preizkusite eleganten naravni drevesni ovratnik namesto drevesnega krila. Idealno za drevo stoji 22 centimetrov ali manj v premeru za popolno spremljavo vašega drevesa.Vprašanja in odgovori:

V: Kako se zbira? O: To drevo sestavljajo stojalo, spodnji del, srednji del (dva dela) in zgornji del. Drevesne veje so že pritrjene na drevesne dele. Prvič, sestavite stojalo in nato spodnji del pritrdite na stojalo. Srednji del pritrdite na spodnji del, nato pa na srednji del pritrdite zgornji del. Ko so vsi deli sestavljeni, boste morali odpreti drevesne liste v drugo smer.

V: "Kaj so veje na tečajih? Koliko delov sestavljata drevo?" O: To drevo je na štirih področjih. Ti deli imajo veje, pritrjene na tečaje. Ti tečaji omogočajo, da se veje zložijo v drevo za lažje shranjevanje.

V: Kje je to drevo? O: To božično drevo je narejeno na Kitajskem.

V: "Kolikšna je največja širina drevesa?" O: Širina širine 7,5 metra je 49 centimetrov.

Q: "Imam težave pri sestavljanju mojega drevesa. Drog na dnu ne bo v stojalo." O: Plastični pokrovček na dnu stebra je namenjen pošiljanju in ga je treba odstraniti pred montažo.Kontaktiraj nas:

10419_LOGO (12-21-13-58-17) .png

BETTY XU

QUZHOU WINGA GIFT CO., LTD.

NE. 62-2, HEHUA TANG, MACHE VILLAGE, HUSHAN STREET, JIANGSHAN, ZHEJIANG, KITAJSKA

EMAIL: SALES3@CHINA-MADE.CC  

           SALES002@HANYIN-GIFT.COM

 

MOBILNI (WECHAT): + 86-13454046919

KONTAKT ONLINE:

SKYPE: bettybaby1985

QQ: 306763470

微 信 .png

Bozicno drevo iz stekla

Hot Tags: zmrznjeno božično drevo, Kitajska, proizvajalci, dobavitelji, tovarna, trgovina na debelo, nakup, poceni, visokokakovostna prodaja
Sorodni izdelki

Povpraševanje

Quzhou Hanyin darilo predelovalnih
Dodati: No.35, Jiangdong District, Jiangshan City, Zhejiang, Kitajska
Tel:0570-4016861
E-mail: sales001@hanyin-gift.com
Whatsapp: +08618357091335
Mob: +86-18357091335
Skype: andy0305109@hotmail.com
Komunikacije
Bookmark us today!