Tradicionalno božično drevo

Tradicionalno božično drevo

Kompaktno razvejani in športni zeleni nasveti, Heritage Balsam Smreka je božično drevo, ki oddaja moč in vitalnost. Če pogledamo, da je bil iz gozda okužen in postavljen v vašo dnevno sobo, ima to drevo tradicionalno privlačnost, ki pravi preprosto božič. Tradicionalni videz ...
PRODUCT DETAILS

Višina

120cm, 150cm, 180cm, 210cm, 240cm

Nasveti

prilagojena (gosta ali tanka)

Tip

Pvc mix PE Zeleno božično drevo

Material

PE + PVC

Okrasite

LED luči z božično žogo

Paket

1pcs / box

Metoda

Samodejno

MOQ

100 kosov

Kompaktno razvejani in športni zeleni nasveti, Heritage Balsam Smreka je božično drevo, ki oddaja moč in vitalnost. Če pogledamo, da je bil iz gozda okužen in postavljen v vašo dnevno sobo, ima to drevo tradicionalno privlačnost, ki pravi preprosto božič.

Tradicionalni videz prihaja iz globokega zelenega odtenka listja, ki je oblikovan v klasičen profil. Nasvete lahko vodite v poljuben položaj, ki vam je všeč, zaradi česar je to umetno božično drevo idealna izbira za tiste, ki imajo veliko okraskov! Jasne luči sijale vzdolž vej, kot so diamanti v smarvnem žametu.

Tradicija narekuje, da božično drevo gre v kaminu, vendar je naša Heritage Balsam smreka tako lepa, da jo boste želeli postaviti v vsako sobo v hiši. Z njeno čudovito barvo in klasičnim profilom je umetno božično drevo idealno za sproščanje veselja v kateri koli prostor v vašem domu.

Ključne funkcije

Vsi modeli:

5-letno listje in 2-letno svetlobno garancijo. Nauči se več

Trpežne injekcijske igle iz PVC

Lepa zelena barva in klasičen profil

Tečajne veje za enostavno nastavitev

Ognjevarni material

Vključen je trden kovinski stojalo

Predhodni modeli:

Worry-Free ™ UL® odobrene luči

Profesionalno narezane luči za skrivanje žic

Če žarnica izgori, ostanejo žarnice osvetljene!

Dodatni žarnice in varovalke vključeni

Hot Tags: tradicionalna božična drevesa, Kitajska, proizvajalci, dobavitelji, tovarna, trgovina na debelo, nakup, poceni, visokokakovostna prodaja, zelena pvc zaprta božična drevesa s plastično stojalo, priljubljena zaprta umetna božična drevesnica, božična drevesnica, rumena božična drevesa, belo božično drevo, oranžna božična drevesa, bela podružnica božična drevesca, božična drevesna bela, douglas christmas jelka, bsci božično drevo, božično drevo 3 metra
Sorodni izdelki

Povpraševanje

Quzhou Hanyin darilo predelovalnih
Dodati: No.35, Jiangdong District, Jiangshan City, Zhejiang, Kitajska
Tel:0570-4016861
E-mail: sales001@hanyin-gift.com
Whatsapp: +08618357091335
Mob: +86-18357091335
Skype: andy0305109@hotmail.com
Komunikacije
Bookmark us today!