Božično drevo je bistvena okraska za praznovanje božiča

Quzhou Hanyin darilo predelovalnih | Updated: Nov 02, 2017

Božično drevo je skladno s praznovanjem božičnih bistvenih okraskov, a tudi del praznovanja božiča. Če doma ni božičnega drevesa, bo to bistveno zmanjšalo praznično vzdušje.

24. december se imenuje božični večer, je družinsko srečanje, skupaj božična večerja, vsak darilni trenutek. Božično drevo je nujno za festivale. Običajno je pokrita z majhnimi jelkami ali borovci, veje pa pokrivajo okraski, darila in luči. Božično drevo Na vrhu drevesa je svetla zvezda, ki označuje način, kako trije kralji vzhodu gredo v Betlehem. Po legendi je nemški verski reformator Martin Luther okrasil prvo svetovno božično drevo, tako da lahko vsi ljudje uživajte v božičnih nočnih zvezah, ki utripajo lepoto planin naslednje noč.

Božično drevo je skladno s praznovanjem božičnih bistvenih okraskov, a tudi del praznovanja božiča. Če ni božičnega drevesa doma, bo božično drevo močno zmanjšalo praznično vzdušje. Vsi vemo in poznamo božično drevo, a za izvor božičnega drevesa, koliko božičnega drevesa veš, koliko? Tukaj, Xiaobian, da ti dam o izvoru božičnega drevesa!

Prvič, izvor božičnega drevesa (1): legenda božičnega drevesa

Moderna božična drevesa so izvirala iz Nemčije in pozneje postala popularna na svetu, kot božična praznovanja v eni izmed najbolj znanih tradicij. Rečeno je, da se božično drevo prvič pojavilo v starodavnem Rimu sredi decembra, nemškega misijonarja Nicholasa v 8. stoletju z navpično drevo, posvečeno otroku. Potem so Nemci 24. decembra vzeli festivale Adamov in Eve in postavili "vrt vrta", ki je simboliziral rajski vrt, božično drevo in obešal piškotke v imenu sv. Kruha, ki simbolizira spravo in svečo in žogico, ki simbolizira Kristusa. Do 16. stoletja je verski reformator Martin Luther C je zasnoval božični večer za zvezdno noč, ki je namenjen hiši božično drevo s svečami in kroglami doma.

Drugič, izvor božičnega drevesa (2): legenda božičnega drevesa

Za poreklo božičnega drevesa ima Zahod tudi še en izgovor: dober kmet je na božični dan toplo zabaval tujega otroka, razstavil se je, otroka zložil vejo, ki je bila vstavljena na tla, veje rastejo drevo, na drevo, da kmetje rekel: "Vsako leto danes, božično drevo drevesa so pokriti z darili in kroglice, da odplačajo svojo dobroto." Ko je otrok odšel, je kmet ugotovil, da so se veje dreves spremenile v drobno drevo. Razumel je, da je prvotni sprejem Božji poslanec. Torej, božično drevo danes ljudje vidijo, da božično drevo vedno visi na majhnem darilu in žogi

Tretjič, izvor božičnega drevesa (3): legenda božičnega drevesa

Po evidencah božičnega po meri je prvo božično drevo majhna palma na beli strani mesta. Prvo noč Jezusovega rojstva sta Devica Marija in sv. Jožef prišla v hladno mesto, zelo utrujena, in Devica nekaj časa pade pod drevo, majhna palmoza, Glej, božično drevo razširi svoje veje, Devica Marija, ki se upira hladnemu vetru. Sredi noči se je rodil Jezus Kristus. V tem času se je nebo pojavilo posebej svetlo zvezde, izdalo čudovito luč, neposredno zadelo majhno glavo palmovega drevesa, zaokrožilo v lepo odprtino. Od takrat je v božiču majhno rjavo drevo predstavljalo čudovit položaj.

Četrtič, izvor božičnega drevesa (4): legenda božičnega drevesa

Legenda, obstaja človek, imenovan Fulu Lunting skritih svetnikov, ki živi v Nemčiji, planini Alzacija, zelo je všeč otrokom. Eno leto božiča je upal, da bi lahko bližnji otroci srečno igrali skupaj, vendar je bil reven in ni imel denarja za nakup otroških najljubših igrač in bombonov, zato mu je bilo nerodno. V primeru

Nekega jutra, ko Fulle Lentin hodi po gozdu, je nenadoma videl majhno cedro, drevesa pa so bila prekrita s snegom, na soncu so bile oblečene številne majhne ledene palice in sonce je sijalo in sijalo. In prinesel je drevo nazaj in ga prelil v bazenu. In vzemite nekaj divjega sadja v gozdu, nato pa moko, naredite nekaj križa ali zvezdasto torto, visi nad vejami. In z nekaj majhnimi svečami, vstavljenimi v veje, je božično drevo drevo oblečeno v bleščečo, zelo lepo. Na božični večer je Fulle Lenting igral zvonec, otroci so slišali, odšli k svoji koči, vsi okoli drevesa, plesali petje božičnih pesmi, nato pa Fulu Lunting torto otroku. Jemo, naj imajo vsi srečni božič. Kasneje se ta običaja kroži.

Leta 1837 se je nemška princesa Helen, poročena z vojvodo Francije, z božičnim drevesom razširila tudi v Pariz. Leta 1841 je Victoria's Victoria postavila božično drevo, postavljeno pred palačo Windsor. Ta navada se je razširila od kraljeve družine do plemstva in nato priljubljena ljudem.

Božično drevo (Christmastree) je sveča in okraski za jelke ali tuja borovca, s svojo lepo držo postane nepogrešljiv okras božiča. Veliko različnih božičnih dreves, so naravni bor in ciprese, obstaja umetno božično drevo in belo božično drevo. Božično drevo Vsako božično drevo je pokrito z vrsto okraskov, toda na vrhu vsakega drevesa mora biti velika zvezda, simbol treh bratov, ki sledijo zvezdi in najdejo Jezusa, samo družina družine pa lahko to upanje poda Star visi naprej.


Quzhou Hanyin darilo predelovalnih
Dodati: No.35, Jiangdong District, Jiangshan City, Zhejiang, Kitajska
Tel:0570-4016861
E-mail: sales001@hanyin-gift.com
Whatsapp: +08618357091335
Mob: +86-18357091335
Skype: andy0305109@hotmail.com
Komunikacije
Bookmark us today!