Zmogljivost svetilke za božično drevo je zelo stabilna

Quzhou Hanyin darilo predelovalnih | Updated: Oct 23, 2017


Čedalje več ljudi s Kristusom nad božičem ne more pomagati urediti božičnega drevesa za nekaj možganov. Svetloba božičnih dreves je najbolj osnovna dekoracija, sorazmernost desnice, ki se namerava obesiti božično drevo drevo, da bi festival postal bolj gibljiv in bolj sijoč.

Ne pozabite, da ustreza pravemu orodju, preden okrasite božično drevo. Kot je uporaba električnih lestev, ne pa priložnostno, da bi našli blato na visoki blazini; uporaba standardnega podaljška za žico in električno napajanje; vsak niz luči božičnih dreves na žarnici ne more prevzeti preveč, okoli 500 za niz, božično drevo s svetlobo, če potrebujete več. Če želite biti razdeljeni v več nizov, so priključeni na vtič.

Božično drevo zasveti skupaj

Bo v božično drevo na prvih božičnih drevesih v kroglo, zveni nekoliko odveč. Pravzaprav se je to mogoče izogniti pri dekoriranju božičnih dreves med zaprtimi skupaj, poleg tega pa je priročno vzeti časovno drevesno luči, ročno navijanje, ne zmešnjavo, božično drevo s svetlobo, ki se boji nevarnosti, da se sprožijo .

Enostavna metoda navijanja

Najprej obrnite božična drevesa, tako da, ko lahko intuitivno vidite oblikovanje vzorca, od vrha drevesa navzdol, da okrasite.

Če je božično drevo v kotu, lahko s strani drevesa sodelujete na drugi strani, lahko božično drevo s svetlobo vzdolž božičnega drevesa okrasimo na dno.

Če je božično drevo postavljeno pred okno, lahko hodite po drevesu za 360 stopinj, pred in po tem, ko lahko vidite svetlobo.

Luči za božično drevo so znane tudi kot LED luči, angleško ime se imenuje LED Strip, oblika tega izdelka je kot trak, plus glavni izdelek je izvirna LED, zato so jo imenovali božična drevesa. Na splošno je narejen iz svetilk biserov, vezja, božično drevo s svetlobo PVC surovin in tako naprej.

Zmogljivost in značilnosti luči božičnih dreves

1. božična drevesna svetloba za uvoz čipovega paketa svetlečih diod kot svetlobnega vira;

2. božična dlaka svetlobni kotni dizajn večjega, pol-kotnega kota> 120 stopinj, enakomerne barve, brez madežev;

3. božično drevo izbiro svetlobe LED namenjene stalne napetosti oskrbe z električno energijo, načrtovanje tokokroga za stalno tokovno zanko, delovna uspešnost je zelo stabilna, tako da se zagotovi normalno življenje> 50.000 ur;

4. božična drevesa sveti barvo, barvo rdeče, rumeno, zeleno, modro, belo, toplo belo;

5. Lahka namestitev božičnega drevesa udobno in hitro, po enkratnem injiciranju hidroizolacijsko obdelavo, vodoodporni razred IP65, plastični deli so vgrajeni položaj kartice, ne potrebujete dodatkov, Božično drevo s svetlobo lahko namestite neposredno v besedo luknjo in fiksno ;

6. božična drevesa za izvedbo perforirane božične drevesne obdelave;

7. Luči božičnega drevesa so lahko barvita in barvni kontroler, da dosežejo barvit skok, gradient, črno-belo, božično drevo z lahkotnim barvnim flutterjem in drugimi učinki.


Quzhou Hanyin darilo predelovalnih
Dodati: No.35, Jiangdong District, Jiangshan City, Zhejiang, Kitajska
Tel:0570-4016861
E-mail: sales001@hanyin-gift.com
Whatsapp: +08618357091335
Mob: +86-18357091335
Skype: andy0305109@hotmail.com
Komunikacije
Bookmark us today!