Božično drevo je dobro mesto za ustvarjanje toplo božično atmosfero

Quzhou Hanyin darilo predelovalnih | Updated: Aug 25, 2017


Luči božičnega drevesa in drevesa so genialna kombinacija, nova vrsta krajinske dekorativne osvetlitve. Modeliranje videza realistično, lepo, praktično. Je dober kraj za ustvarjanje toplo vzdušje božiča.

Božična drevesa je nova vrsta simulacijskih krajinskih luči. Božično drevo s svetlobo Zaščita okolja, dolgo življenjsko dobo, lepo. Drevo listov za simulacijo materiala, svetlobni vir za LED, višina je na splošno 2-7 metrov, se pogosto uporablja v kvadratu, dvorišču, prosti trg, lobi in na drugih mestih. Božično drevo s svetlobo Njene energetsko varčne in trajne lastnosti predstavljajo pomanjkanje tradicionalnih krajinskih luči, ki so revolucionarni izdelki podobnih svetilk.

dva. Analiza:

1. Cena drevesne luči temelji na višini svetilke, premeru in številu listov (število listov in število delcev LED iste svetilke) in barvo žarnice (barva rdeča, rumena , modra, bela, zelena in roza, božično drevo s svetlo rdečo in rumeno najnižjo ceno, ki ji sledita modra, bela, zelena in roza najvišja vrednost) za izračun velikosti drevesne luči za uporabo okolja glede na drevesne luči in število luči za načrtovanje. Zdaj uporabljamo višino drevesne svetilke, ki je na splošno notranja 70 cm-350 cm, zunanja 400 cm-700 cm, lahko tudi prilagodite glede na dejanske potrebe mesta.

2. Opis materiala:

LED steblo glavno steblo za jeklene cevi, veje za jeklene cevi ali jekla, outsourcing simulacijo lubja. Uporabljajo se za preprečevanje visoke temperature 60 stopinj / nizke temperature -35 stopinj / UV / proti staranju okolju prijaznih materialov, listi za prilagodljiv material proti staranju, svetlobni vir za božična drevesa so vodotesni, življenjsko dolgo življenje.

3. Napetost božičnega drevesa in nivo zaščite Opis:

220 V napetostni vhod, dejanska napetost drevesnega svetlobnega vira 12-54 V (vgrajen transformator), varčevanje z energijo, lahko zagotavlja varnost. Luči za božično drevo se razlikujejo od drugih izdelkov za razsvetljavo LED, božično drevo s svetlobo DC nizko napetost se lahko zmanjša na prostem zaradi vremenskih vplivov zaradi poškodb, nato pa dodate svetlobo na dvojno toplotno krčenje cevne zaščite, se lahko učinkovito izognete poškodbam vetra in vode.

4. Navodila za montažo in vzdrževanje:

Listi in svetlobne delce svetlobe, pritrjene na vsako vejo, stran konstrukcije, dokler je izdelek v skladu z režo za povezavo, Christmas Tree With Light, nato pa glavno gredjo in ustreznim priključkom vtiča napajalnega kabla lahko priključite, močno in udobno . Božično drevo vzdrževanje svetlobe kot druge krajine luči preprosto in priročno, šele potreba, da odstranite svetlobni niz, namestite nov lahki niz je lahko.


Quzhou Hanyin darilo predelovalnih
Dodati: No.35, Jiangdong District, Jiangshan City, Zhejiang, Kitajska
Tel:0570-4016861
E-mail: sales001@hanyin-gift.com
Whatsapp: +08618357091335
Mob: +86-18357091335
Skype: andy0305109@hotmail.com
Komunikacije
Bookmark us today!