Božično drevo luči dodati navijanja prazničnih

Quzhou Hanyin darilo predelovalnih | Updated: Oct 12, 2017Svetilka božično drevo in drevo obliko Genialno kombinacija, je nova vrsta dekoracijo razsvetljava krajine. Videz oblike Veren, lepo, praktično. je prva izbira za mesto razsvetljavo in dvorišče dekoracijo.

Božično drevo luči uporabljajo predvsem za praznik božič, Halloween, novo leto, Valentinovo, stranke in poroka ter drugih idealno okraski, se lahko namesti v božično drevo, dnevna soba, spalnica, hodnik stopnišče, dvorišče, vrt in katerikoli kraj vi lahko pomislite, božično drevo s svetlobo dodati praznično vzdušje in romantično razpoloženje.

Več in več ljudi z vetrom Kristusa božič, neizogibno Okrasite božično drevo stalo možgane. Božično drevo božični luči so najbolj osnovnih dekoracijo, delež primerno, navijanje, viseče luči primerno božično drevo božično drevo lahko festival bolj gibljivi in bolj sijoča. Vendar božično drevo božično drevo svetilko točno kako veliko, kako izbrati kako zaviti to?

1, prvi je, da izberete pravo mesto, da Okrasite božično drevo.

Lahko push vrata skozi vrata za prikaz, kjer prvi oči pogosto pade doma, kjer se zbirajo svetlobo, in tokrat lahko postavimo božično drevo tam, vendar, božično drevo s svetlobo kot rob kaminom ali steni okno , je na pravem mestu.

2, izbrati pravo božično drevo luči.

Okras festivala naj odraža vaše osebne preference. Če imate raje bolj tradicionalnem slogu, izberite žarnice z široko paleto barv, božično drevo s svetlobo in če želite varčevati z energijo reševanje planeta, izberite energetsko učinkovitih LED božični drevo svetilko.

3, koliko luči ali potreba?

Strokovni nasvet: 7-foot-visok božično drevo, najmanj 500 majhne luči, vsak 1 metrov višji od 100. Če vam je všeč svetlejša videz, lahko uporabite 150 žarnic na čevelj visoko. Seveda, tudi za izračun širino Christmas Tree, božični drevo s svetlobo večji oboda božično drevo, več žarnica potrebuje.

4, pripravite orodja.

Vsako leto v Združenih državah Amerike, število ljudi, ki so poškodovani pri dekoraciji božično drevo je več kot 15.000, tudi spominjati se v pripravi pravih orodij pred okrasitev božično drevo. Na primer, uporabite za električarja lestve namesto blata povzdignil, božično drevo s svetlobo uporabo standardnih žice in moči razsežnost; žarnica na vsak božično drevo ne more biti preveč, približno 500 je niz, če več morali biti razdeljena na več nizov v povezati plug.

5, božično drevo, ki zasveti polk

Božično drevo svetilko, ki bi embalirane okoli božično drevo, je bil prvič v skupini, ki je zvenel odveč. Pravzaprav, to je treba izogibati pri dekoraciji božično drevo luči, zapleten skupaj, poleg tega tudi enostavno da božično drevo svetilko, eno roko, navijanje, ni grdo, božično drevo s svetlobo tvegajo nevarnost spotikanja sami.

6, preprost način prenehanja

Prvič, božično drevo svetilko moč, tako da pravočasno navijanje vizualno vidite vzorec oblikovanja, od vrha drevesa okrašena navzdol.

Če je božično drevo v kotu, je lahko potegnil z ene strani drevesa, na drugi strani, božično drevo s svetlobo ob sprednji božično drevo na dno.

Če božično drevo je pred oknom, lahko twist drevo 360 stopinj in videti luči in nazaj.

Kot elegantna navpično črto? Tudi zelo preprosta, samo črto pod razmik večja, božično drevo s svetlobo, da ustrezajo obliko drevesa.

Da bi luči nekoliko 3D, lahko zaviješ drevo luči med veje.

Skratka, uživate počitnice.

7, ureditev razsvetljave napredno nasvetov

A, to je lepše zaviti različne barve božično drevo luči skupaj. Luči bele jelke so glavne in dodajte enobarvni ali večbarvni božično drevo luči.

B, uporabi akumulatorska naj luči, žice obešalniki in nohte, narediti različne oblike umetnosti božično drevo luči. Zmanjšanje kavelj nad obešalnik in twist v drevo, božično drevo s svetlobo zvezda ali druge oblike, s sponko, potem twist božično drevo svetilko in visi na robu knjige ali okna.

C, zaviti božično drevo luči okolici na prostem. Najprej ovijemo v prtljažnik, potem twist proti koncu podružnice. Po mraku, si lahko ogledate celotno drevo prižgal kot pravljico učinek.

8, po sezoni dobiti

Običajno pred Valentinovo, odstraniti te Dekorativne luči božično drevo. Čiščenje luči božično drevo iz dna drevo začetek, počasi navijanje božično drevo svetilko v a polk, končno lahko vse razumne kabineta v naslednje leto za uporabo.


Quzhou Hanyin darilo predelovalnih
Dodati: No.35, Jiangdong District, Jiangshan City, Zhejiang, Kitajska
Tel:0570-4016861
E-mail: sales001@hanyin-gift.com
Whatsapp: +08618357091335
Mob: +86-18357091335
Skype: andy0305109@hotmail.com
Komunikacije
Bookmark us today!