Božično drevo luči bi festivalu bolj gibljive in svetlejša

Quzhou Hanyin darilo predelovalnih | Updated: Sep 15, 2017Več in več ljudi z vetrom Kristusa božič, neizogibno Okrasite božično drevo stalo možgane. Božično drevo svetilko je najbolj osnovnih dekoracijo, delež je primerna, navijanje visi Dobrohotan božično drevo svetilko lahko festival bolj gibljivi in bolj sijoča.

1, prvi je, da izberete pravo mesto, da Okrasite božično drevo.

Lahko push vrata skozi vrata za prikaz, kjer prvi oči pogosto pade doma, kjer se zbirajo svetlobo, in tokrat lahko postavimo božično drevo tam, vendar, božično drevo s svetlobo kot rob kaminom ali steni okno , je na pravem mestu.

2, izbrati pravo božično drevo luči.

Okras festivala naj odraža vaše osebne preference. Če imate raje bolj tradicionalnem slogu, izberite žarnice z široko paleto barv, božično drevo s svetlobo in če želite varčevati z energijo, izberite varčna svetilka božično drevo.

3, koliko luči ali potreba?

Strokovni nasvet: 7-foot-visok božično drevo, najmanj 500 majhne luči, vsak 1 metrov višji od 100. Če vam je všeč svetlejša videz, lahko uporabite 150 žarnic na čevelj visoko. Seveda, tudi za izračun širino božično drevo, večje oboda božično drevo, božično drevo s svetlobo več žarnica potrebuje.

4, pripravite orodja.

Vsako leto v Združenih državah Amerike, število ljudi, ki so poškodovani pri dekoraciji božično drevo je več kot 15.000, tudi spominjati se v pripravi pravih orodij pred okrasitev božično drevo. Na primer, uporabite za električarja lestve namesto blata povzdignil, božično drevo s svetlobo uporabo standardnih žice in moči razsežnost; žarnica na vsak božično drevo ne more biti preveč, približno 500 je niz, če več morali biti razdeljena na več nizov v povezati plug.

5, božično drevo, ki zasveti polk

Božično drevo svetilko, ki bi embalirane okoli božično drevo, je bil prvič v skupini, ki je zvenel odveč. Pravzaprav, to je treba izogibati pri dekoraciji božično drevo luči, zapleten skupaj, poleg tega tudi enostavno da božično drevo svetilko, eno roko, navijanje, ni grdo, božično drevo s svetlobo tvegajo nevarnost spotikanja sami.

6, preprost način prenehanja

Prvič, božično drevo svetilko moč, tako da pravočasno navijanje vizualno vidite vzorec oblikovanja, od vrha drevesa okrašena navzdol.

Če je božično drevo v kotu, božično drevo s svetlobo je lahko potegnil z ene strani drevesa na drugi strani, ob sprednji božično drevo na dno.

Če božično drevo je pred oknom, lahko twist drevo 360 stopinj in videti luči in nazaj.

Kot elegantna navpično črto? Tudi zelo preprosta, samo črto pod razmik večja, da ustrezajo obliko drevesa.

Da bi luči nekoliko 3D, lahko zaviješ drevo luči med veje.

Skratka, uživate počitnice.

7, božično drevo luči razporeditev napredno Nasveti

A, to je lepše zaviti različne barve božično drevo luči skupaj. Belo božično drevo luči so glavni, božično drevo s svetlobo in nato dodamo enobarvni ali večbarvni božično drevo luči.

B, uporabi akumulatorska naj luči, žice obešalniki in nohte, narediti različne oblike umetnosti božično drevo luči. Zmanjšanje kavelj nad obešalnik in twist v drevo, zvezda ali druge oblike, s sponko, potem twist božično drevo svetilko in visi na robu knjige ali okna.

C, zaviti božično drevo luči okolici na prostem. Najprej ovijemo v prtljažnik, potem twist proti koncu podružnice. Po mraku, božično drevo s svetlobo si lahko ogledate celotno drevo prižgal kot pravljico učinek.

8, po sezoni dobiti

Običajno pred Valentinovo, odstraniti te Dekorativne luči božično drevo. Čiščenje luči božično drevo iz dna drevo začetek, počasi navijanje božično drevo svetilko v polk, božično drevo s svetlobo končno lahko vse razumne kabineta v naslednje leto za uporabo.


Quzhou Hanyin darilo predelovalnih
Dodati: No.35, Jiangdong District, Jiangshan City, Zhejiang, Kitajska
Tel:0570-4016861
E-mail: sales001@hanyin-gift.com
Whatsapp: +08618357091335
Mob: +86-18357091335
Skype: andy0305109@hotmail.com
Komunikacije
Bookmark us today!