Božično drevo z vodotesnimi lastnostmi

Quzhou Hanyin darilo predelovalnih | Updated: Nov 02, 2017

Luči božičnih dreves se večinoma uporabljajo za praznično dekoracijo in božično dekoracijo, ima nepremočljivo lastnost in je lahko neposredno v vodo. Glavne značilnosti izdelka: vodotesno, varstvo okolja, konec temperature, majhna količina električne energije na koncu napetosti, božično drevo s svetlobo dolgo življenjsko dobo, široko paleto aplikacij, lahki niz in se lahko tkani v raznolikost lahkih modelov za modeliranje in različne vrste težkih obrti.

Barva božičnega drevesa: rdeča, rumena, zelena, modra, bela, topla bela, vijolična, roza, RGB in barvita, barvita svetloba pa so svetle, utripa, valovite spremembe, neprekinjene spremembe, spremembe bliskavice, spremembe, postopne temne spremembe, pisane in druge oblike sprememb, zelo lepe.

Božična drevesa serija: vrsta snežinke, petokraka zvezdasta vrsta, vrsta cvetja, vrsta diamanta, vrsta riževega zrna, vrsta božičnega drevesa, okrogla vrsta in tako naprej!

Razdalja razdalje božičnih dreves je mogoče prilagoditi glede na zahteve kupcev, običajna razdalja med linijami: 3cm.5cm.6cm.10cm.15cm.20cm.30cm in druga konvencionalna svetloba od

Božična drevesa lahka namestitev enostavna za uporabo, samo priključite moč pluga na žarnico okoli mesta, ki jo želite, opremiti želite dati obliko, božično drevo s svetlobo in nato povleči oskrbo z električno energijo, lahki niz bo takoj zasvetil svetlobo, ki jo želijo učinek in so lahko vodotesni, nizko porabo energije, zeleni in brez onesnaženja ter praktični, v zaprtih prostorih in na prostem so enostavni, ne segrevajte brez juhe, roke so lahko dotične, varne in zanesljive, božično drevo s svetlimi mehkimi in visokimi stopnjami operacije udobno hitro in preprosto, enostavno igrati Skrb za starejše otroke so primerni, izdelek človeškega dizajna, zato si prihranite težave pri namestitvi težav.

Božične drevesne luči Značilnosti: varčevanje z energijo, dolgo življenjsko dobo, barvita, odlično modeliranje, raznolika, lahka in mehka, varna in zanesljiva moč je lahko do desetine načinov svetlobnega načina lahko enobarvne spremembe, sprememba hitrosti, barvita barva, barvni gradient Največja prednost je vodoodporna ocena IP65, na voljo so božična drevesa s svetlobo v zaprtih prostorih in na prostem, kot so KTV, bar, projekt razsvetljave, božična dekoracija, praznična dekoracija.

Specifikacije:

Barva žice: baker, srebro, zlato, črno, barvo, glede na zahteve gostov izberejo.

Modeliranje: semena, snežinke, v obliki srca, petokraka zvezda, božično drevo, božično drevo s svetlobo osmerokotnega cvetja, lobanje. Glede na vašo zahtevo za oblikovanje novih oblik.

Barva: rdeča, rumena, modra, zelena, bela, topla bela, roza, vijolična, barva, RGB.

Napetost: 3V / 4.5V / 6V / 12V / 24V., Varna in zanesljiva moč se lahko konfigurira 2A, 2AA, 3AA, 4AA, 2CR2032 baterijska škatla, lahko nastavite tudi 12V, božično drevo s svetlobo 24V in drugimi transformatorji.


Quzhou Hanyin darilo predelovalnih
Dodati: No.35, Jiangdong District, Jiangshan City, Zhejiang, Kitajska
Tel:0570-4016861
E-mail: sales001@hanyin-gift.com
Whatsapp: +08618357091335
Mob: +86-18357091335
Skype: andy0305109@hotmail.com
Komunikacije
Bookmark us today!