Okraski za božično drevo

Quzhou Hanyin darilo predelovalnih | Updated: Jun 14, 2017

Božično drevo je del božičnega praznovanja s svečami in okraski, ki okrasijo jelke ali borovnice. Moderna božična drevo izvira iz Nemčije. Nemci so 24. decembra v Adamu in Danu dneva uredili jelko (drevo Edenskega vrta) in obesili piškote, ki simbolizirajo svetišče (znamenje krščanskega očeta). Sodobna uporaba vseh vrst piškotkov namesto svetega kruha, temveč tudi pogosto doda simbol Kristusovih sveč. Poleg tega ima notranjost tudi božični stolp, leseno trikotno strukturo, na kristalno črto je veliko majhnih mrež, stolp okrašen z zimzelenim listjem, svečami božičnega drevesa in zvezdo. Do 16. stoletja so se božični stolpi in drevesa Eden združili v božična drevesa

Zdaj je vse več ljudi božič, mnoge družine radi božično večerjo. Poleg prehranjevanja bolje, pa tudi narediti doma, da okrasite vzdušje ah. Božično drevo je najosnovnejša božična dekoracija, prejšnje božično drevo je zelo veliko, če se ne vrti v dvorišče. Zdaj pa je božično drevo veliko, majhno, zapleteno in abstraktno. Tudi če nimate nobenega dvorca, lahko božično drevo obdržite božično drevo doma.

priporočam

Leseni božični okraski

To božično drevo je narejeno iz grobe vrvi konoplje, lasersko gravirano, lepo in lepo. Ponavadi imajo veliko okraskov, vendar je večina monotonih lastnosti, svetle barve pa bolj praznično vzdušje. Če ste pomanjkanje prostora, jih lahko obesite tudi na svoji večji božični drevesu ali na okensko polico ali na vrvici darilne škatle, da bi vam dali prijatelje in sorodnike, božično drevo jim da presenečenje.

Nekateri ljudje pravijo, da je najbolj okolju prijazna stvar božično drevo, samo enkrat na leto, in surovin ni mogoče razgraditi. Toda v resnici dnevna uporaba božičnega drevesa. Na primer, to božično drevo oblikuje mapo. Poleg tega, da lahko namesti na namizje, ko pohištvo, pa tudi opombo na zgornji opombi, zabeleži, da bi se izognili pozabljenim pomembnim dogodkom. In je zaviti z metalno žico videz, ampak tudi ljudje lahko videli božično drevo je lahko zelo občutljivo.

Z lesom, nekaj preprostih barv, nekaj mehkega malo sveže barve, božično drevo in nekatere velike rdeče in zelene barve festivala, je to zadnje leseno drevo. Svetle barve ni mogoče izraziti, lahko rečemo le, da je rdeča rdeča čista rdeča, zelena je zelena. In sredi nekaj votlega kroga, vsaka znotraj so lesene lutke, kaj snežaka ah, Božiček ah Štiri vogali so enaki, kot starodavni stolp stolpa, ki visi isti stolp. Tako se celotno božično drevo takoj označi.

Honeycomb cvet papirja rože božična drevo

Prvih nekaj gozdov, žice božične drevesnice, smo ugotovili, da ti fantje ne glede na velikost, vse zelo težko. Če se mora spletno mesto spremeniti, to ni zelo primerno. Na srečo je božično drevo s potegom cvetov. Načelo delovanja tega božičnega drevesa je tudi zelo preprosto. Ali je del papirja lepljivo uporaben skupaj, ko je odprta oblika satja. In potem obrat, je postala tridimenzionalna stožčasta božična dreva, ali ni primerno? In to je običajno enostavno shraniti. Pustite jih, da se zložijo na listo na vrsti. Drugo leto se lahko uporablja, lahko rečemo, da je najbolj okolju prijazno in učinkovito božično drevo

Veliko božično drevo

Za dom ni pomanjkanje prostora, samo pomanjkanje vzdušja v deželi družine dobi veliko božično drevo doma ali zelo dobro. Čeprav je ne glede na to, koliko božično drevo je mogoče storiti, vendar so mnogi golo drevesa, zgoraj dekoracijo, ampak tudi za nakup lastne. Koliko kupiti, kako je s problemom. Če ste oseba, ki tega ne želi upoštevati, je to drevo zelo primerno za vas. Božično drevo Okrašena je s številnimi. Prejemate blago, odprete paket, preprosto morate opraviti montažo in nato zapustiti okraske, ki so samo dobri prijatelji.

DIY božično drevo

Čeprav ga je mogoče uporabiti, da bi dobili končni izdelek, je zelo priročen, vendar to manjka izkušnja zabave. Če ni realno dovoliti, da vzamete božično drevo v višini 6 metrov, naredite božično drevo kot božično karto? Korejsko drevo je polizdelek. Verjetno se nariše okvir in oblika. Samo jih odrežite in jih sestavite. Sredi tega božičnega drevesa so plasti snega, občutek zelo Meng, zelo srčkan.


Quzhou Hanyin darilo predelovalnih
Dodati: No.35, Jiangdong District, Jiangshan City, Zhejiang, Kitajska
Tel:0570-4016861
E-mail: sales001@hanyin-gift.com
Whatsapp: +08618357091335
Mob: +86-18357091335
Skype: andy0305109@hotmail.com
Komunikacije
Bookmark us today!