Božično drevo simbolizira življenje regres

Quzhou Hanyin darilo predelovalnih | Updated: Sep 15, 2017

Božična drevesa so eden najslavnejših tradicije praznovanja božiča. Ponavadi ljudje dal zimzelena kot smreko, v hiši ali na prostem okoli božiča in okrasite z božič luči in pisano okrasje. In angel ali zvezda na vrhu drevesa. Zimzelena drevesa okrašena s svečo in okraski, kot del praznovanja božiča. Sodobne božično drevo, ki izvira iz Nemčije. Nemci okrasite jelka drevo (Eden drevo) doma na 24 decembra vsako leto, Adam in Eva, in visi na palačinke na vrhu, božično drevo, ki simbolizira sveto kruh (znamke Christian pokora). V sodobnem času, uporaba različnih piškotke namesto sveti kruh, pogosto spremlja simbol Kristusa svečo. Poleg tega, notranjost je tudi opremljen a božič stolp, je lesene trikotne strukturo, z veliko majhnih police na kip Kristusa, božično drevo, je stolp krasijo zimzeleno listje, sveče in zvezda. Do 16. stoletja, božič stolp in rajskem vrtu so bili združeni v božična drevesca.

Ta običaj je bil priljubljen med verniki v nemški luteranski cerkvi v 18 stoletju, vendar ni bilo do devetnajstega stoletja da postal priljubljen, postane globoko zakoreninjena tradicija nemški državi. Na začetku devetnajstega stoletja, božično drevo je bilo razporejeno v Anglijo in mož Queen Victoria in nemške Prince Albert so bili populariziral v sredini devetnajstega stoletja. Viktorijanski božična drevesa so okrašena z sveče, božično drevo bonboni in Razvrstan pecivo, in so visela na vejah s trakovi in papir verige. Že stoletja, božično drevo je bila vložena v Severno Ameriko, nemški priseljenci in je bil priljubljen v 19. stoletju. V Avstriji, Švici, Poljskem in na Nizozemskem so tudi zelo priljubljeni. Na Kitajskem in Japonskem, božično drevo je uvedel ameriški misijonarji v 19 in 20 stoletja, krasijo božično drevo pisane rože.

Zgodovina božično drevo

Kot božič, ki izvira v poganskih carinskem, božična drevesa tudi so v daljni preteklosti, in postane pogost pojav v mnogih kulturah, v zimskem času. Božična drevesa so na splošno razlagati kot božična drevesca. Starodavne poganske terjatve so se ohranile v krščanstvo, božično drevo in zimzelena drevesa simbolizirajo praznovanje življenja preporod.

Rimskega imperija obdobja, stari rimski mozaik (prisotni Tunizija), prikazuje mit zmagoslavno iz Indije grški Bog vina in moško plodnost, Dioniz (Dioniz, učenjakov sodobnega mislim, da je Bog reinkarnacija) imajo podružnice iglasto drevo. Christian proces lahko potrdimo tudi v sanjah križa stari angleški poezije (sanje je Rood), v kateri drevo je instrument mučenja Jezusa mučenja. Božično drevo pesem navaja opredelitev dobrega in zla dreves v Genesis.

Sodobnih carinskih neposredno ne more dokazati poganskih carinskem. Prvi dokumenti lahko izsledi nazaj do Nemčija v 16. stoletju; Ingeborg Weber-keller, profesor evropskih antropologije v Marburg, identificirati 1570 Bremen Industry Association letne brošuro kako uporabljati hladno majico plus jabolka, orehi, datumi, kokos, božično drevo piškoti in papirja rože so opremljene v ceh hiš, da bi navdušili otroke člani združenja industrije, ki zbirajo sladkarije za božič. Druga referenca je iz Basla, božično drevo, kjer po meri vajenec, ki krasijo jabolka in sir v bližini mesta leta 1597 drevo.

Okraski za božično drevo se zdi, da so podobni po vsem svetu. Ker Božič je v zimskem času, božično drevo se uporablja v zimzelena drevesa. Večinoma je štiri ali pet-foot-visok majhne palme, ali majhen borov, zasajene v veliki vaza, prekriti s pisane malo sveče ali žarnice, božično drevo in različnih okraski in trakovi, kot tudi otroške igrače in darila iz njihovega družine. Po Dekoraterstvo, ga v kotu dnevne sobe. Če je postavljena v cerkev, avditorij ali na javnem mestu božično drevo je relativno visok, božično drevo in drevo tudi dano v dar.

Po božični carinski records, prvo božično drevo je majhne palme na cesti belo hladno mesto. Na prvi večer Jezusovega rojstva, Device Marije in Sv Jožefa, ko so šli v belo hladno mesto, so bili zelo utrujeni, Virgin je bil počiva pod to drevo za nekaj časa in malo palmo, kot a usluga, razgrniti svoje veje in dal je deviško hladno vetra. Sredi noči, božično drevo Jezus Kristus se je rodil. V tem trenutku, zlasti svetlo zvezda se je pojavila na nebu, oddaja čudovito svetlobo, neposredno v glavo majhnih palm drevesa, obkrožila v lepo odprtino. Odtlej majhen palme v božič, zaseda sedež slavno položaja. Kot božično drevo, da priljubljena po vsem svetu, da je le 19. stoletja. V srednjem veku, Nemčija je priljubljena verske drame, v rajskem vrtu, ko Bog človek, Adam in Eva izdal Bog, igra s palmo je prekrita z jabolko, ki predstavljajo "Drevo življenja" ali "vedel dobro in zlo drevo." Kasneje, "Drevo življenja" v vernikov je igra premestili domov, simbolizira prihodom Odrešenika. S tem simbolično razvoj, do 15. stoletja, okrasitev božično drevo, je postala po meri.


Quzhou Hanyin darilo predelovalnih
Dodati: No.35, Jiangdong District, Jiangshan City, Zhejiang, Kitajska
Tel:0570-4016861
E-mail: sales001@hanyin-gift.com
Whatsapp: +08618357091335
Mob: +86-18357091335
Skype: andy0305109@hotmail.com
Komunikacije
Bookmark us today!