Fiber-optična božična drevesa so zelo okrašena

Quzhou Hanyin darilo predelovalnih | Updated: Aug 15, 2017

Variabilni svetlobni nosilec oddelka Fiber Optic Christmas Tree pripada področju družinskega življenja. Sestavljen je iz lupine, svetlobnega vira, traku in naprave za pozicioniranje žarka optičnih vlaken, sestavljen iz barvnega traku, ki se nahaja med svetlobnim virom in snopom vlaken, Fiber Optic Christmas Tree in se lahko stalno izvaja pod malim prenosnim mehanizmom; Površina traku je razdeljena na dve ali več regij, Fiber optično božično drevo in različne regije so oblikovane z različnimi barvnimi kombinacijami, vsaka regija ima svoj zakon o spremembi barve. Svetloba skozi trak skozi snop vlaken v pozicionirnem tulcu po različnih poteh do konca optične žice. Ustrezni snop optičnega vlakna istega območja na traku oddaja svetlobo iste barve istočasno in ustrezen optični vlakniški sveženj v sosednji regiji istočasno oddaja drugačno barvo.

Postopek izdelave božičnih drevesnih vlaken. Fiber-optični filamenti so enakomerno razporejeni na ravnini ali cilindru z dvostranskimi ali drugimi lepili in listi, prilepenimi skupaj, Fiber Optic Christmas Tree kot med vlaknom in dvostranskim lepilom med 40 ° -85 °, medtem ko je smer vlaken in smer razporeditve listov so podobni. Lepljeni filamenti in listi so enakomerno naviti na veje, Fiber Optic Christmas Tree in filamenti so enakomerno porazdeljeni po vejah, svetlobne točke pa so na vrhu listov. Fiber optično božično drevo, ki je izdelano po metodi v smislu izuma, je enakomerno porazdeljeno na svetlobno točko filamentov optičnih vlaken, ki oddaja bleščečo svetlobo in je zelo okrasno.

Fiber optično božično drevo z visoko varnostjo, močjo, barvno raznolikostjo značilnosti, ima bazo v drevesnem bazenu, požar govedo, barvne luči, barvne bazene itd., Je božično drevo v božični drevesu z uporabo optičnih vlaken da izgubijo značilnosti izgubljenega, skozi božično drevo, ki je nameščen barvni svetlobni vir, posnet v barvni svetilki nad barvnim kotlom, prenaša na konec optičnega vlakna, tako osvetljuje božično drevo, Fiber optično božično drevo, ker je barvni bazen ki se vrti tako, da optično vlakno božičnega drevesa razkrije različne barve svetlobe, tvori bleščečo barvo božično drevo.


Quzhou Hanyin darilo predelovalnih
Dodati: No.35, Jiangdong District, Jiangshan City, Zhejiang, Kitajska
Tel:0570-4016861
E-mail: sales001@hanyin-gift.com
Whatsapp: +08618357091335
Mob: +86-18357091335
Skype: andy0305109@hotmail.com
Komunikacije
Bookmark us today!