Pinjol je Evergreen

Quzhou Hanyin darilo predelovalnih | Updated: Nov 02, 2017

Piknik Simbolni pomen božičnega drevesa Ker je borov zimzeleno, to zimzeleno drevo simbolizira večno življenje kristjanov, ki imajo vere v Kristusa. Striženi krošnjami kažejo v nebesa. Zvezde na vrhu drevesa predstavljajo posebno zvezdo, ki vodi mudraca v Betlehemovo iskanje Jezusa. Svetloba zvezd pomeni Kristusa Gospodovega, ki prinaša svetlobo sveta. Pinjsko božično drevo Darilo pod drevesom predstavlja Boga edinega sina.

Ker je borov zimzeleno, to zimzeleno drevo simbolizira večno življenje, ki so ga kristjani dali Kristusu. Striženi krošnjami kažejo v nebesa. Zvezde na vrhu drevesa predstavljajo posebno zvezdo, ki vodi mudraca v Betlehemovo iskanje Jezusa. Svetloba zvezd pomeni Kristusa Gospodovega, ki prinaša svetlobo sveta. Dar pod drevesom je Božji dar skozi edinega sina sveta: upanje, ljubezen, veselje in mir.

Izbira borovega gozda borovih razlogov: ker je božič v zimskem času, Pine božično drevo, zato je božično drevo z borovci drevo z zimzeleno drevo. Ker je borov zimzeleno, to zimzeleno drevo simbolizira večno življenje, ki so ga kristjani dali Kristusu.

Božič za okrasitev borovega drevesa:

Po evidencah božičnega po meri je prvi borov drevo majhna palma na beli strani mesta. Prvo noč Jezusovega rojstva sta se Devica Marija in božična stena sv. Pina Jožef odšla v hladno mesto, zelo utrujena, Devica nekaj časa pade na drevo, ta majhna palma, kot da bi bila naklonjena. začnite svoje podružnice, Devici Mariji, da prenese hladen veter, ki piha Sredi noči se je rodil Jezus Kristus. V tem času se je nebo pojavilo posebej svetlo zvezde, izdalo čudovito svetlobo, Pine Christmas Tree neposredno zadel majhno glavo palmovega drevesa, zaokrožila v lepo odprtino. Od takrat je v božiču majhno rjavo drevo predstavljalo čudovit položaj.

Srednjeveški čas, priljubljena verska drama v Nemčiji, v igri Eden, po ustvarjanju Boga, je Adam Eve izdal Boga, ko je igra s pokritimi jabolčnimi palicami, ki predstavlja "drevo življenja" ali "Pozna dobro in zlo drevo ". Kasneje se je pismo življenja v "drevesu življenja" preselilo v dom, Pine Christmas Tree, simbol prihoda rešitelja. Z razvojem tega simbola, do petnajstega stoletja, okrašeni borovci, je postal običaj.

Drevesa iz borovega gozda opozarjajo na nebeško kraljestvo. Zvezde na vrhu drevesa predstavljajo posebno zvezdo, ki vodi mudraca v Betlehemovo iskanje Jezusa. Svetloba zvezd pomeni Kristusa Gospodovega, ki prinaša svetlobo sveta. Dar pod drevesom je Božji dar skozi edinega sina sveta: upanje, ljubezen, veselje in mir. Torej, ko božični ljudje okrasijo borovce.

Legenda o poreklu drevesa borovcev: Rečeno je, da je kmet v zasneženi božični večer prejel lačnega in lačnega otroka, kjer je pojedel rožnato božično večerjo. Pine božično drevo Na tleh in blagoslovljeno, je dejal: "Vsako leto je darilo polno vej, ki zapušča ta lepa jama, odplača svojo dobroto." Otrok je zapustil, kmet je ugotovil, da so se veje dreves spremenile v majhno drevo, razumel je le njihov sprejem. Izvirnik je Božji poslanec. Ta zgodba postane vir borovega gozda. Kasnejši zgodovinski podatki so zaključeni, približno 200 let v letu, začeli uporabljati veje kot okraski, kot način za praznovanje božiča.

Zimzeleno drevo z jelkami ali borovci, sestavljenimi iz sveč in okraskov v okviru božične praznovanja. Sodobna borovnica izvira iz Nemčije. 24. decembra so Nemci doma uredili jelko (drevo Edenskega vrta) in na njej postavili piškote, ki simbolizirajo svetišče (znamenje krščanskega očeta). Sodobna uporaba vseh vrst piškotkov namesto svetih piškotkov, Pine Christmas Tree, ampak tudi pogosto dodaja simbol Kristusovih sveč. Poleg tega ima notranjost tudi božični stolp, lesena trikotna struktura, na kristalno čipko je nameščenih veliko majhnih mrež, stolp, okrašen z zimzelenimi vejami in listi, svečami in zvezdo. Pinjsko božično drevo Do 16. stoletja so se božični stolpi in enodnevna drevesa združili v borovce za drevo.

Borovje na dekoraciji drevesa, se zdi, da je svet podoben. Borovci se uporabljajo v zimzelenih drevesih, večinoma štirih ali petih metrov visokih palm ali majhnih borovih dreves, posajenih v velikem cvetličnem loncu znotraj, drevo je polno barvitih majhnih sveč ali majhnih luči, Pine Christmas Tree, nato pa visi vse vrste Različne okraske in trakovi, otroške igrače in družinska darila. Po dekoraciji je dobro, na vogalu dnevne sobe. Če je v cerkvi, dvorani ali javnih mestih, so borovci relativno visoki, drevo pa je mogoče dati pod darilo.


Quzhou Hanyin darilo predelovalnih
Dodati: No.35, Jiangdong District, Jiangshan City, Zhejiang, Kitajska
Tel:0570-4016861
E-mail: sales001@hanyin-gift.com
Whatsapp: +08618357091335
Mob: +86-18357091335
Skype: andy0305109@hotmail.com
Komunikacije
Bookmark us today!