Pine drevesa so višje

Quzhou Hanyin darilo predelovalnih | Updated: Jun 28, 2017


Borovci so zimzelena drevesa kot del praznovanja božiča. Ker so borovine zimzelene, to zimzeleno drevo simbolizira večno življenje, ki so ga kristjani dali Kristusu. Striženi krošnjami kažejo v nebesa. Zvezde na vrhu drevesa predstavljajo posebno zvezdo, ki vodi mudraca v Betlehemovo iskanje Jezusa. Svetloba zvezd pomeni, da svet pripelje do svetlobe Jezusa Kristusa. Dar pod drevesom je Božji dar skozi edinega sina sveta: upanje, ljubezen, veselje in mir.

Izbira borovega gozda borovih razlogov: ker je božič pozimi, zato borove drevesa uporabljajo zimzelena drevesa. Ker so borovine zimzelene, to zimzeleno drevo simbolizira večno življenje, ki so ga kristjani dali Kristusu.

Božič za okrasitev borovega drevesa:

Po evidencah božičnega po meri je prvi borov drevesa majhna palma na cestah belega mesta. Prva noč Jezusovega rojstva je prišla v mrzlo mesto, zelo utrujena, Devica Marija in sv. Jožef, nekaj časa je Devica padla na drevo, to majhno palmo, Pine božično drevo, kot bi bilo všeč. Odkril je svoje veje, Devico Marijo, da prenese mrzel veter. Sredi noči se je rodil Jezus Kristus. V tem času se je nebo pojavilo posebej svetlo zvezde, izdalo čudovito luč, neposredno zadelo majhno glavo palmovega drevesa, zaokrožilo v lepo odprtino. Od takrat je v božiču majhno rjavo drevo predstavljalo čudovit položaj.

Srednjeveški čas, priljubljena verska drama v Nemčiji, v igri Eden, po ustvarjanju Boga, je Adam Eve izdal Boga, ko je igra s pokritimi jabolčnimi palicami, ki predstavlja "drevo življenja" ali "Pozna dobro in zlo drevo ". Kasneje se je pismo življenja v "drevesu življenja" preselilo v dom, simbol prihoda rešitelja. Z razvojem tega simbola, do petnajstega stoletja, okrašeni borovci, je postal običaj.

Drevesa iz borovega gozda opozarjajo na nebeško kraljestvo. Zvezde na vrhu drevesa predstavljajo posebno zvezdo, ki vodi mudraca v Betlehemovo iskanje Jezusa. Pinjsko božično drevo Svetloba zvezd pomeni, da svet pripelje do svetlobe Jezusa Kristusa. Dar pod drevesom je Božji dar skozi edinega sina sveta: upanje, ljubezen, veselje in mir. Torej, ko božični ljudje okrasijo borovce.

Legenda o poreklu drevesa borovcev: Rečeno je, da je kmet v zasneženi božični večer prejela lačnega in lačnega otroka, kjer je imel bogato božično večerjo, in otrok je imel poslovilno jelko Na tleh in blagoslovljen je dejal: "Novoletni dan, darilo vej, pustite to lepo Sugimuro, vrnite svojo prijaznost." Otrok je odšel, kmet je ugotovil, da so se veje dreves dejansko spremenile v majhno drevo, Pine Christmas Tree pa je razumel samo njihov sprejem. Izvirnik je Božji poslanec. Ta zgodba postane vir borovega gozda. Kasnejši zgodovinski podatki so zaključeni, približno 200 let v letu, začeli uporabljati veje kot okraski, kot način praznovanja božiča.

Zimzeleno drevo z jelkami ali borovci, sestavljenimi iz sveč in okraskov v okviru božične praznovanja. Sodobna borovnica izvira iz Nemčije. 24. decembra vsako leto so Nemci doma postavili jelko (drevo Edenskega vrta) in na njem postavili piškote, ki simbolizirajo svetišče (znamenje krščanskega očeta). Sodobna uporaba vseh vrst piškotkov namesto svetih piškotkov, Pine Christmas Tree, ampak tudi pogosto dodaja simbol Kristusovih sveč. Poleg tega ima notranjost tudi božični stolp, lesena trikotna struktura, na kristalno čipko je nameščenih veliko majhnih mrež, stolp, okrašen z zimzelenimi vejami in listi, svečami in zvezdico. Do 16. stoletja so se za drevo združili božični stolpi in drevesa Eden.

Borovci na dekoraciji drevesa, se zdi, da je svet podoben. Borovci se uporabljajo v zimzelenih drevesih, večinoma štirih ali pet metrov visokih malih palm ali majhnih borovcev, posajenih v velikem cvetličnem loncu znotraj, drevo je polno barvitih sveč ali majhnih luči, nato pa visi vse vrste. okraskov in trakov, otroških igrač in družinskih daril. Po dekoraciji je dobro, na vogalu dnevne sobe. Pinjsko božično drevo Če je v cerkev, gledališče ali javna mesta, so borovci relativno visoki, drevo pa je mogoče dati pod darilo.


Quzhou Hanyin darilo predelovalnih
Dodati: No.35, Jiangdong District, Jiangshan City, Zhejiang, Kitajska
Tel:0570-4016861
E-mail: sales001@hanyin-gift.com
Whatsapp: +08618357091335
Mob: +86-18357091335
Skype: andy0305109@hotmail.com
Komunikacije
Bookmark us today!