Božično drevo je postala najbolj obremenjenih Ornament v Christm

Quzhou Hanyin darilo predelovalnih | Updated: Oct 12, 2017


Božično drevo je bogastvo krščanski verski pomen, je lahko zastopana: drevesa v raju, življenje drevesa križ za Kristusa, če papež v "Tiho zapis" omeniti svojo vizijo Tree of life, to drevo rodi 12 sklopov terapevtske sadja vsak mesec. Božični okraski in darilce, praznična ugoden smislu.

Izvor:

Božično drevo, ki verjetno izvira iz verske drame, ki je bil priljubljen v začetku srednjega veka, "Paradise Play", božično drevo, ki je bila uprizorjena v cerkev ali mesto kvadrat v Evropi.

Ta drama pripoveduje zgodbo o ljudeh "nastanek prvotne stari starši" v raju do rojstva Jezusa Kristusa v Betlehemu. Tam se bo vedno veliko drevo z jabolko in simbol raj na odru.

Kmalu ljudje začeli božič po meri: visi darila na "raj drevesa" doma, in prižgali sveče na praznovanje rojstva Jezusa Kristusa do povračila raj za človeštvo.

Sodobne božično drevo izvira iz Nemčije, božično drevo in nato postopoma postala priljubljena na svetu, eden od najbolj znanih tradicije praznovanja božiča. Ponavadi ljudje dal zimzelena kot smreko, v hiši ali na prostem okoli božiča in okrasite z božič luči in pisano okrasje. In angel ali zvezda na vrhu drevesa.

Božično drevo je zimzeleno drevo, ki krasijo sveče in okraski. Kot eden od pomembnih elementov božič, sodobno božična drevesa izvira iz Nemčije, božično drevo in nato postopoma postala priljubljena na svetu, eden od najbolj znanih tradicije praznovanja božiča.

Veliko število Nemci izselili v ZDA leta 1830. Ti ljudje so katoliške in Christian, večinoma razpršene v New Yorku in po vsej Angliji. Svoje božično drevo pritegnila pozornost in imitacije domačinov in kasneje postala priljubljena božično drevo v ameriški cerkve in družin. Božično drevo po vsem svetu, zlasti v Evropi, Ameriki in Avstralija, božično drevo je postala najbolj živahno, lepe dekoracije, nizajo pisane Christmas, ampak tudi simbolizira veselje in upanje.

Izvor božično drevo ima različne legende in zgodbe. Nekatere legende Božji sel Otjelovljen kot malo fant, po veselili z revne družine, božično drevo veja na terenu, božično drevo, ki je poln daril, in nekateri pravijo, božično drevo, je za Devico Marijo zavetje drevesu sneg. V bistvu, božično drevo, da izpolnjujejo te pogoje: iglavci, zimzelena, božično drevo sredi Evrope je distribucija, drevo obliko nuditi trikotni. Drevesa, ki izpolnjujejo te pogoje, lahko dejansko uporablja kot "Božična drevesa".


Quzhou Hanyin darilo predelovalnih
Dodati: No.35, Jiangdong District, Jiangshan City, Zhejiang, Kitajska
Tel:0570-4016861
E-mail: sales001@hanyin-gift.com
Whatsapp: +08618357091335
Mob: +86-18357091335
Skype: andy0305109@hotmail.com
Komunikacije
Bookmark us today!