Božično drevo, ki izvira v Nemčiji

Quzhou Hanyin darilo predelovalnih | Updated: Sep 27, 2017

Božično drevo je zelo bogato krščanski verski pomen, to lahko predstavlja: na vrtu drevo, križanje življenja drevesa, John apostolov v "tiho zapis" iz bogov glej tree of life, božično drevo vsak mesec rodila dvanajst skupin sadja s terapevtskim učinkom. Christmas tree okraski in darilce, praznična ugoden smislu.

Izvor:

Božično drevo verjetno izhaja iz verske drame od zgodnjega srednjega veka - "raj", ki bo uprizorjena v trg začasno kapela ali mesto v Evropi.

Ta drama pripoveduje zgodbo o človeštvo iz "nastanek starih staršev v raju" dokler se "Jezus Kristus je bil rojen v hladnem." Božično drevo na odru tam bo vedno drevo visi od apple, simbol raj dreves.

Kmalu ljudje začeli božič po meri: doma "paradise tree" visi darila, ampak tudi točka svečo za praznovanje rojstva Jezusa Kristusa za ljudi zajetja raj.

Sodobne božična drevesca nastala v Nemčiji, in kasneje postopoma priljubljena v svetu, kot praznovanja božiča v eni od najbolj znanih tradicijo. Ljudje pogosto za božič pred in po zimzelena rastlin kot so bor v hiši ali na prostem, božično drevo in krasijo božični luči in barvo dekoracije. In angel ali zvezda na vrhu drevesa.

Božično drevo je zimzeleno drevo z sveče in okraski, ki Okraševanje jelke ali borov kot del od praznovanje božiča. Sodobne božično drevo, ki izvira iz Nemčije. Na December 24th, Nemci urejene jelka drevo (tree v rajskem vrtu) doma in nameniti piškoti, simbolizira svetišče (znamke Christian sprave). Moderno uporabo vseh vrst piškotkov namesto sveti piškotke, vendar pogosto tudi dodati simbol Kristusa sveče. Poleg tega, notranjost je tudi stolp božič, božično drevo je lesen trikotnik strukturo, obstaja veliko majhnih mrežo postavi kip Kristusa, stolpa, okrašena z zimzelenih vej in listov, sveče in zvezda. 16. stoletja, božič stolpi in Eden drevesa so spojiti božična drevesca.


Quzhou Hanyin darilo predelovalnih
Dodati: No.35, Jiangdong District, Jiangshan City, Zhejiang, Kitajska
Tel:0570-4016861
E-mail: sales001@hanyin-gift.com
Whatsapp: +08618357091335
Mob: +86-18357091335
Skype: andy0305109@hotmail.com
Komunikacije
Bookmark us today!