Razvoj bora

Quzhou Hanyin darilo predelovalnih | Updated: Jul 11, 2017Po evidencah božičnega po meri je prvi borov drevesa majhna palma na cesti v belem mestu. Prva noč Jezusovega rojstva je Devica Marija in sv. Jožef odšla v hladno mesto, zelo utrujena, Devica nekaj časa padla na drevo, ta majhna palma, kakor da bi bila privlačna Izgleda, raztegnila svoje veje , Devici Mariji, da prenese hladen vetrovi. Sredi noči se je rodil Jezus Kristus. V tem času se je nebo pojavilo posebej svetlo zvezde, izdala čudovito svetlobo, Pine Christmas Tree neposredno zadel majhno glavo palmovega drevesa, zaokrožila v lepo odprtino. Od takrat je bilo v božiču majhno rjavo drevo, ki je predstavljalo čudovit položaj.

Srednjeveški čas, popularna verska drama v Nemčiji, v igri Eden, po ustvarjanju Boga, je Adam Eve izdal Boga, ko je igra s pokritimi jabolčnimi palicami, ki predstavlja "drevo življenja" ali "poznati dobro in zlo Drevesa ". Kasneje se je pismo življenja v "drevesu življenja" preselilo v dom, Pine Christmas Tree, simbol prihoda rešitelja. Z razvojem tega simbola, do petnajstega stoletja, okrašeni borovci, je postal običaj.

Drevesa borovega drevesa kažejo na nebeško kraljestvo. Zvezde na vrhu drevesa predstavljajo posebno zvezdo, ki vodi mudraca v Betlehemovo iskanje Jezusa. Pinjsko božično drevo Svetloba zvezd pomeni, da svet pripelje do svetlobe Jezusa Kristusa. Dar pod drevesom je Božji dar skozi edinega sina sveta: upanje, ljubezen, veselje in mir. Torej, ko božični ljudje okrasijo borovnice.

Legenda o poreklu drevesa borovcev: Rečeno je, da je kmet v zasneženi božični večer prejela lačnega in lačnega otroka, kjer je imel bogato božično večerjo, in otrok je imel poslovilno jelko Na tleh in blagoslovljen Je dejal: "Novoletni dan, darilo veje, Pine božično drevo, ki zapusti to čudovito Sugimuro, odplača svojo prijaznost." Otrok je zapustil, kmet je ugotovil, da so se veje dreves dejansko spremenile v majhno drevo, razumel je le njihov sprejem. Izvirnik je Božji poslanec. Ta zgodba postane vir borovega gozda. Kasnejši zgodovinski podatki so zaključeni, približno 200 let v letu, začeli uporabljati veje kot okraski, kot način za praznovanje božiča.

Zimzeleno drevo z jelkami ali borovci, sestavljenimi iz sveč in okraskov, kot del praznovanja božiča. Sodobna borovnica izvira iz Nemčije. 24. decembra vsako leto so Nemci doma postavili jelko (drevo Edenskega vrta) in na njej postavili piškote, Pine Christmas Tree, ki simbolizira svetišče (znamka krščanskega očeta). Moderna uporaba vseh vrst piškotkov namesto svetih piškotkov, temveč tudi pogosto dodaja simbol Kristusovih sveč. Poleg tega ima notranjost božični stolp, lesena trikotna struktura, veliko krinko je postavljen kristusov kip, stolp, okrašen z zimzelenimi vejami in listi, svečami in zvezdico. Do 16. stoletja so se božični stolpi in drevesa Eden združili v borovce za drevo.

Borovje na dekoraciji drevesa, svet se zdi podoben. Borovci se uporabljajo v zimzelenih drevesih, večinoma štiri ali pet metrov visokih malih palm ali majhnih borovcev, posajenih v velik cvetlični lonec v notranjosti, drevo je polno barvitih sveč ali majhnih luči, nato pa visi vse vrste. Dekoracije in trakovi, otroške igrače in družinska darila. Po dekoraciji je dobro, na vogalu dnevne sobe. Če je v cerkvi, dvorani ali javnih mestih, so borovci relativno visoki, drevo pa je mogoče dati pod darilo.


Quzhou Hanyin darilo predelovalnih
Dodati: No.35, Jiangdong District, Jiangshan City, Zhejiang, Kitajska
Tel:0570-4016861
E-mail: sales001@hanyin-gift.com
Whatsapp: +08618357091335
Mob: +86-18357091335
Skype: andy0305109@hotmail.com
Komunikacije
Bookmark us today!