Metoda navijanja božičnih dreves

Quzhou Hanyin darilo predelovalnih | Updated: Aug 03, 2017

Vse več ljudi z Kristusovim vetrom božiča, neizogibno, da okrasite božično drevo. Božična drevesa svetilka je najbolj osnovna dekoracija, razmerje je primerno, navijanje, ki visi graciozno božično drevo svetilko lahko postane festival bolj gibljiv in bolj sijoča. Toda koliko je božično drevo, kako izbrati, kako ga zaviti? Tukaj ilustriramo nekatere osnove božičnih lučk na grafični način.

1, prva je izbrati pravo mesto za okrasitev božičnega drevesa.

Vrata lahko potisnete skozi vrata, da vidite, kako prvo oko običajno pade doma, kjer se luč zbere, in tokrat lahko postavimo božično drevo tam, vendar božično drevo s svetlobo kot rob kamina ali Okno stena, je pravi kraj.

2, izberite pravo božično drevo.

Odlikovanje festivala mora odražati vaše osebne želje. Če imate raje bolj tradicionalen slog, izberite žarnico z razsvetljavo z različnimi barvami, božično drevo s svetlobo in če želite varčevati z energijo, izberite energetsko učinkovito LED božično drevo.

3, koliko luči potrebujete?

Expert TIP: 7-foot-božično božično drevo, najmanj 500 majhnih luči, vsaka 1 metra višja od 100. Če vam je všeč svetlejši videz, lahko uporabite 150 žarnic na nogo. Seveda, tudi za izračun širine božičnega drevesa, večji je obseg božičnega drevesa, božično drevo z lučjo, več žarnice potrebuje.

4, pripravi orodja.

Vsako leto v Združenih državah je število ljudi, ki so poškodovani v dekoraciji božične drevesice, več kot 15.000, zato ne pozabite pripraviti pravega orodja, preden okrasite božično drevo. Na primer, uporabite lestev električarja, namesto blata, da jo dvignete, božično drevo s svetlobo uporablja standardno žico in podaljšanje moči; Žarnica na vsaki božični drevesi ne more biti preveč, okoli 500 je niz, če je treba več razdeliti na več nizov, da se povežete s čepom.

5, božično drevo osvetli polk

Božična drevesa, ki bi bila ovita okoli božičnega drevesa, je bila prvič postavljena v skupino, ki je zvišala odveč. Pravzaprav se je to mogoče izogniti v dekoraciji božičnih drevesnih luči, ki se zapletajo, poleg tega pa je tudi božično drevo s svetlobo enostavno vzeti božično drevo s svetilko, z enim ročajem navitja, ne zmešnjami in tveganjem, da se sami sprožijo.

6, enostavna metoda navijanja

Prvič, božično drevo moči, tako da lahko v času navijanja vidno vidite vzorec tvorbe, od vrha drevesa, okrašenega navzdol.

Če je božično drevo postavljeno v kotiček, lahko božično drevo s svetlobo potegnete z ene strani drevesa na drugo stran, ob sprednji strani božičnega drevesa na dno.

Če je božično drevo pred oknom, lahko zasukate drevo za 360 stopinj in vidite luči naprej in nazaj.

Kot elegantna navpična črta? Prav tako zelo preprosta, le črta pod razmikom, da bi bila večja, da bi se ujemala z obliko drevesa.

Če želite, da bi luči malo 3D, lahko zavijete drevesne luči med vejami.

Z eno besedo uživate v počitnicah.

7, razporeditev razsvetljave naprednih nasvetov

A, lepše je, da obdržite različne barve božičnih dreves skupaj. Bela božična drevesa so glavno božično drevo s svetlobo in nato dodajo monokromatsko ali večbarvno božično drevo.

B, uporabite polnilne luči, žične obešalke in nohte, da naredite različne oblike umetniških božičnih dreves. Zgrabite kavelj nad obešalnikom in jo vtaknite v drevo, zvezdo ali drugo obliko s spono, nato pa zavrtite božično drevo in jo obesite na rob knjižne police ali na rob okna.

C, obkrožite božično drevesno svetlobo okrog zunaj. Najprej ovijte prtljažnik, nato ga zavrtite proti koncu veje. Po mraku, božično drevo s svetlobo lahko vidite, da je celotno drevo osvetljeno kot pravljični učinek.

8, po sezoni, ki jo prejme

Običajno pred Valentinovo, odstranite dekorativne luči božičnega drevesa. Očistite božična drevesa z dna začetka drevesa, počasi namakanje božične drevesne svetilke v polk, končno lahko v racunalniku v naslednjem letu vse razumno uporabite.


Quzhou Hanyin darilo predelovalnih
Dodati: No.35, Jiangdong District, Jiangshan City, Zhejiang, Kitajska
Tel:0570-4016861
E-mail: sales001@hanyin-gift.com
Whatsapp: +08618357091335
Mob: +86-18357091335
Skype: andy0305109@hotmail.com
Komunikacije
Bookmark us today!